Milyen előnyöket ad, ha árnyékolót szereltet fel?

Szeretné tudni miért éri meg Önnek redőnyt, szalagfüggönyt, reluxát felszerelni? Több feltétel is van, amelynek a egy árnyékolónak meg kell felelnie maradéktalanul. Vegyük például az egyre szélsőségesebb időjárási tényezőket. Egy ilyen berendezés megvéd a tűző naptól, a káros UV sugaraktól vagy akár a vihartól is. Nyáron megakadályozza az otthona túlzott felmelegedését és télen meggátolja a nagyobb mértékű lehűlést. Választhat Ön bármilyen fajtát, mindegyikre igaz, hogy a felhúzási magassággal saját igényei szerint alakíthatja a bejutó fény mennyiségét. A nemkívánatos betekintésektől sem kell ezután tartania, hiszen ez a probléma is megoldódik a felszerelés után. Bizonyos típusoknál a beépített feltolásgátló megakadályozza azt is, hogy kifosszák otthonát. Nem felejtkezhetünk el arról sem, hogy egy gondosan kiválasztott darab gyönyörű dísze is lehet a lakásnak és hangulatos légkörrel dobhatja fel az életét.

Milyen típusok vannak?

Az típusainak két főbb csoportja van. A külső és belső változatok. A külső fajták csoportjába tartozik a műanyag és az alumínium redőny, a napellenző, valamint a zsalúzia is. A belső kínálatában találhatjuk a szalagfüggönyt, a reluxát és a rolót is.

Hol választhat egyszerűen és gyorsan az árnyékolók kínálatából?

Könnyen intézheti online a megfelelő fajta kiválasztását és megvásárlását. A webáruházunkban megtalálja a teljes kínálatot, az aktuális árakat és minden szükséges információt is. Az itt talált tudástár segítségével már biztosan megtalálja azokat a termékeket, amelyekre szüksége van az otthoni árnyékolás során. További előny, hogy a megrendelt darabokat rövid időn belül házhoz is szállítják Önnek. Nézzen be a webáruházba és még egy jól használható mérési és szerelési segédlet birtokosa is lesz!

 

Dósa Géza
Dósa Géza
ügyvezető

Dósa Kft.