Árnyékolástechnika főoldal Küszöbborítás

Küszöbborítás

Mit kell tudni a küszöbborításokról?

A lakása gyönyörű, de mi a helyzet a küszöbökkel? Azt gondolná az ember, hogy a küszöbeink szépsége nincs is befolyással az életünkre. Pedig ez sem egy elhanyagolható terület. Milyen rossz érzés az, amikor minden rendben van a házban, szépen be van rendezve, de nincs küszöbborítás és a régi, kopott küszöbök éktelenkednek ott? A vendégek persze rögtön ezt szúrják ki. Addig nem is lesz nyugalma, amíg ezt a problémát meg nem oldja.

Mi a megoldás a kopott, csúnya küszöbökre?

A küszöbborítás nem az egyetlen megoldás. Ki lehet cserélni az ajtót is. Ez viszont súlyos összegbe kerül. Egy átlagos beltéri ajtó ára 30.000 Ft körül mozog. És akkor fúrni-faragni kell. Egy csomó idő, mire megjön az ajtó. És ott a sok por és piszok.

A küszöbborítás a töredékéből kijön. Ráadásul sokkal kevesebb idő alatt kész és nem jár sok kosszal. A küszöbborítás felmérése hamar megvan. A felszerelésekor pedig csak a fém koptatócsíkot távolítjuk el és aztán a küszöbre ráhelyezzük és ragasztjuk a küszöbborítást. A mérés pontos, így alig lesz hézag és azt is eltüntetjük.

Milyen küszöbborítás verziók vannak?

Kétféle küszöbborítás közül választhat. Az egyik a sárgaréz, ami oxidálódik. Ennek megakadályozása céljából polírozzuk és lakkozzuk a sárgaréz küszöbborítást. Ez a rézküszöb.

A másik verzió, amit krómnak is mondanak, rozsdamentes acéllemezből készül. Ez a krómküszöb. Ezt nem kell lakkozni. Ennek kétféle változata van. A matt szálcsiszolt és a fényes. Hogy miért rendel valaki mattot? Azért, mert ezen a küszöbborításon nem látszik meg a lábnyom és egyéb szennyeződés.

Csak küszöbborítás tehető a küszöbre?

Amennyiben a küszöb még jó állapotban van, akkor lehet rá tenni egy speciális csík vagy "L" alakú lemezt. Ennek a neve küszöbsín. Itt ezt is megtalálja.

Hogy lesz Önnek is esztétikus küszöbborítása?

Telefonáljon vagy írjon e-mailt! Megbeszéljük a felmérés idejét. Aztán kb 20. perc alatt felmérjük az igényeit és megbeszéljük a részleteket. Két héten belül a rozsdamentest, három héten belül a sárgarézt felszereljük. (Ez nem azt jelenti, hogy 2 vagy 3 hét múlva, hanem a maximális időtartamot írtam. Általában ennél rövidebb idő alatt kész van.)

Mennyibe kerül a küszöbborítás?

Amint már írtam kevesebb, mint a harmadából kijön egy küszöbborítás, mint egy beltéri ajtó. Az eredeti ára 10.000 Ft-ba kerül.* Viszont ennél 20%-kal kedvezőbben 8.000 Ft-ért* megkapja. Amennyiben legalább 4 db-ot rendel, akkor csak 7000 Ft/db az ára. Ezen felül a küszöbborítás beszerelési díját ajándékba adjuk Önnek.

Hívjon most és rendelje meg! 06-30/205-9968

Amennyiben bármilyen kérdése lenne írjon nekünk!


Telefon:
+36-30/205-9968

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Dósa Géza
Dósa Géza
ügyvezető

Dósa Kft.