Árnyékolástechnika főoldal Szúnyogháló

Szúnyogháló tudnivalók


Csípés és rovar nélküli, friss levegővel teli nyugodt éjszakák?

 

Ami ebben segít Önnek:

Szúnyogháló:

 • Végre friss levegő lehet otthonában
 • Rovarok nélkül
 • Lehet rolós és fix
 • Bármilyen méret
 • Ellenáll az időjárásnak
 • UV stabil
 • Tartós, időtálló
 • Alumínium hálók bármilyen RAL színben
 • Egyszerűen levehető télen, és nyáron visszaszerelhető
 • Kétféle vastagságú műanyagkeret

Kiváló minőségű, erős anyagú szúnyogháló kapható nálunk, hogy a védelem tökéletes legyen. Így a kellemetlen rovarok biztosan kint is maradnak.


Ha nálunk rendeli a szúnyoghálót, akkor

 

 • a felmérést ingyen végezzük
 • két héten belül felrakjuk Önnek
 • 1 év garanciát adunk rá
 • kérdéseit megválaszoljuk

Szakembereink profin oldják meg a szúnyogháló felszerelését, hogy az Ön elégedettsége garantált legyen!


 

Milyen szúnyogháló típusok közül választhat?


A szúnyoghálónak, nemcsak a rovarok kizárása a feladata, hanem esztétikusnak is kell lennie, és a lehető legnagyobb mértékben át kell engednie a friss levegőt. Mindenféle nyílászáróra kínálunk fix keretes, illetve rolós szúnyogháló megoldásokat. Ugyanakkor kérhető oldalra feltekeredő szúnyogháló ajtó és rendelhető ajtóhoz hasonló nyílószárnyas, zsanéros szúnyogháló.

Mozgatható(mobil) szúnyogháló:


Ablak esetében függőleges mozgatású, ajtónál vízszintes mozgatású szúnyogháló javasolt. Maga a háló szürke színben készül, üvegszálas, UV és időjárásálló. Ezek biztosítják Önnek a hosszú élettartamot. Szinte láthatatlan, de csak annyira, hogy azért ne menjünk neki. Ez a fajta igen praktikus, mert visszaengedhető a saját tokjába, ha nincs rá szükség.

Rolós szúnyogháló:


Ez a fajta függőleges mozgatású, leginkább ablakokra készül. Főleg oda javasolt ilyen változatot szerelni, ahol lehetőséget akarunk ahhoz, hogy ki is tudjunk hajolni az ablakon. Ebben az esetben ez a szúnyogháló felhúzásával oldható meg. Ez a típus legideálisabb a ferde tetőablakokra.

Vízszintes szúnyogháló :

A vízszintes szúnyogháló az egyik legelterjedtebb mozgatható típus. Leginkább erkély- és teraszajtóra javasolt. A vízszintes oldalirányban mozgó háló egy keskeny alusínben fut. Maga a függőleges alu tok az ajtóra van rögzítve. kerülhet sima, egyszárnyú ajtóra és dupla szárnyúra is, amelynél két háló kerül felszerelésre, amelyek középen érnek össze és mágnescsík fogja őket egymáshoz. Ez a szúnyogháló keret fehér és barna alapszínben kérhető, viszont egyedileg, porlakkszórással bármilyen RAL színben rendelhető. Könnyen kombinálható a redőnnyel.

Fix szúnyogháló:

A fix keretes szúnyogháló az alap változat, amely a legegyszerűbb megoldás a rovarok elleni védelemre. Tél idejére könnyen leszerelhető, majd tavasszal ismét felrakható. Kerete lehet műanyag és alumínium is. Üvegszálas hálója bírja az időjárást. A műanyag keret esetében kétféle keretméret létezik. Van egy keskenyebb változat a szűkebb helyekre, és kapható egy vastagabb kerettípus. A műanyag szúnyogháló keret fehér, sötétbarna vagy aranytölgy színű lehet. Az alumínium keret alapárral kérhető fehér, illetve sötétbarna színben, de rendelhető egyedi RAL színnel is. Kétféle rögzítése lehet: csavarral vagy pattintóval.

Tudta, hogy a szúnyogháló önállóan is összeszerelhető és felrakható a helyére? Webáruházunkban mindenféle típust kínálunk, és a menüben ott találja a mérési és összeszerelési tudnivalókat is.

Rendelje meg most szúnyoghálóját!

Ehhez kattintson a szúnyogháló webshop oldalára!


Ön az itt látható keresőszók egyikét használva érkezett az oldalra: szúnyogháló, rolós szúnyogháló, fix szúnyogháló, mozgatható szúnyogháló

Dósa Géza
Dósa Géza
ügyvezető

Dósa Kft.